Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، استان کرمان به عنوان بزرگ‌ترین استان کشور در ارتباط با چندین استان مهم و بنادر جنوبی کشور، نقش مهمی در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر دارد.همین مساله باعث شده تا ساخت‌بزرگراه‌های مهمی در این استان در دستور کار قرار بگیرد.

پیشرفت خوب پروژه‌ها

معاون ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین اظهار کرد: پروژه‌های مهمی در حوزه راهسازی استان در دستور کار قرار دارند که پیمانکاران مربوط در همه پروژه‌ها با سرعت قابل توجهی مشغول کار هستند و کمبودی در این رابطه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطاالله منوچهری ادامه داد: پیشرفت برخی طرح‌ها آنقدر خوب است که از نظر ساخت فاصله چندانی تا مرحله بهره‌برداری ندارند.

وی ادامه داد: ساخت و اتمام این پروژه‌ها مهم‌ترین زیرساخت توسعه استان به‌شمار می‌آیند که ثمره بهره‌برداری آنها شامل همه مردم استان خواهد شد.

طرح‌های در دست اجرا

مدیرکل راه و شهر سازی جنوب کرمان  هم در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین اظهار کرد: در صورت تامین اعتبار پروژه‌های در دست ساخت حوزه راه این اداره کل در زمان‌های مورد نظر به بهره برداری خواهند رسید.

محمد ساردویی مهم‌ترین پروژه راه‌سازی در دست اجرا در این استان را بزرگراه جیرفت-سه‌راهی بم، پروژه جیرفت- بافت- بم (بم را به سیستان و بلوچستان متصل می‌کند)، بزرگراه جیرفت- کهنوج- رودان، بزرگراه رودبار و جیرفت به فاریاب را از دیگر پروژه‌های در دست ساخت عنوان کرد.

وجود ۹۲ پروژه راهداری

معاون راهداری اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای استان کرمان هم گفت: در استان کرمان ۹۲ پروژه راهداری در حال اجراست.

احسان عراقی زاده افزود: تعداد پروژه‌های اولویت‌دار اداره نگهداری راه، شامل ۱۱ پروژه به طول ۲۴۶ کیلومتر با اعتباری بیش از ۱۹۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال اجراست و میزان مطالبات پیمانکاران در این بخش مبلغ ۱۳۰میلیارد تومان است.

عراقی زاده درباره پروژه های اولویت دار اداره نگهداری ابنیه فنی راه گفت: ۷ پروژه با اعتباری بیش از ۶۳ میلیارد تومان در حال اجرا و میزان مطالبات پیمانکاران در این بخش مبلغ ۱۵ میلیارد تومان و اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژه ها ۸۴ میلیارد تومان است.

وی همچنین تعداد پروژه‌های اولویت‌دار اداره ایمنی و حریم راه را ۱۰ پروژه عنوان کرد و افزود: این ۱۰ پرژه با اعتباری بیش از ۷۴ میلیارد تومان در حال اجراست که میزان مطالبات پیمانکاران در این بخش مبلغ ۲۷میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژه‌ها ۲۸ میلیارد تومان است.

معاون راهداری اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای استان پروژه‌های نیمه تمام معاونت راهداری در استان را ۶۸ پروژه عنوان کرد و گفت: برای اتمام و بهره‌برداری از این طرح‌ها نیازمند ۲۵۶ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

رتبه نخست کشوری در رفع نقاط پرحادثه جاده‌ای

استان کرمان با رفع حادثه خیزی ۸۲ نقطه پرتصادف در محورهای برون‌شهری حوزه شمال استان در جایگاه اول استان‌های کشور قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان هم در این باره گفت: تیم شناسایی نقاط حادثه خیز جاده ای استان متشکل از کارشناسان ایمنی پلیس راه و راهداری طی سال گذشته  ۱۴۰نقطه را حادثه خیز معرفی کردند و این اداره کل موفق شد ۸۲ نقطه آن را رفع کند.

سیدعلی حاج سیدعلیخانی افزود: در سال جاری هم اصلاح ۱۲ نقطه حادثه‌خیز به صورت پیمانی و ۵۰ نقطه به صورت امانی را در دستور کار خود قرار گرفت.

تداوم اصلاح نقاط حادثه‌خیز   

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی استان کرمان هم گفت: ۸۲ نقطه حادثه خیز در سطح راه‌های استان کرمان اصلاح شده که میانگین این آمار در کشور ۱۷ نقطه است.

محسن کاظمی با بیان اینکه ۶۹ نقطه از ۸۲ نقطه حادثه خیز استان کرمان به صورت امانی رفع شده است بیان کرد: با ماشین آلات و تجهیزات فرسوده‌ای که در اختیار داریم این کار انجام شده است.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اعتبارات اختصاص یافته را متناسب با حجم بالای کار ندانست و گفت: با این حال کرمان امسال رتبه نخست در رفع نقاط حادثه خیر کشور را کسب کرد.

کاظمی بیان کرد: امسال سازمان، اعتباراتی به صورت پیمانی برای رفع ۱۲ نقطه حادثه خیز در اختیارمان قرار داده شده که «گدار سیاه راین» نیز جزو این نقاط است.

وی گفت: بعد از شناسایی نقاط حادثه خیز برای رفع آنها برنامه ریزی و اقدام می‌شود تا جاده‌های ایمنی داشته باشیم. از مردم هم می‌خواهیم در نگهداری راه‌ها ما را همراهی کنند.

کد خبر 627411 برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی طرح‌های عمرانی استان‌ کرمان بزرگراه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی طرح های عمرانی استان کرمان بزرگراه جاده ای استان کرمان نقل جاده ای استان نقطه حادثه خیز اداره نگهداری میلیارد تومان کل راهداری اداره کل راه بهره برداری نقاط حادثه پروژه ها ۸۲ نقطه راه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تلاش برای تبدیل ایران به هاب ترازیت داده اگرچه توسط دولت‌ها و دولتمردان گذشته مورد تأکید و توجه قرار داشت اما به صورت جدی پس از گذشت یک سال از شروع فعالیت دولت سیزدهم، رئیس سابق شرکت ارتباطات زیرساخت خبر از موضوع مهمی از جمله تبدیل ایران به هاب ترانزیت داده در منطقه داد.

طی دو سال گذشته به صورت قابل قبولی سطح ترافیک شبکه افزایش یافت و میزان اشباع در آن به حداقل نسبت به سال‌های گذشته رسید و همچنان تلاش برای پیشرفت و توسعه در این حوزه وجود دارد. ظرفیت شبکه انتقال کشور در ابتدای دولت ۳۶ ترابیت بر ثانیه بود و گفته شد با توسعه شبکه‌های موجود و تکمیل فرآیند نصب و راه‌اندازی تجهیزات این پروژه، این ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۶۰ ترابیت بر ثانیه افزایش می‌یابد.

بنابراین در جهت افزایش پیشرفت این طرح ایجاد قطب مرکز داده در کشور در دستور کار قرار گرفت و راه‌اندازی و فعالیت سه قطب مرکز داده در منطقه ویژه اقتصادی پیام پیش بینی شد.

در این راستا اخیرا علی اصغر انصاری - معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات- در نشستی با مدیران عامل شرکت‌های مستقر در مرکز داده پیام، با اشاره به اینکه این منطقه در اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه‌گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا و به دنبال این هستیم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز، پیاده سازی شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بخش زیادی از تعهدات پیام، از جمله توسعه زیرساخت‌ها با هدف پیاده‌سازی اهدافی مانند راه اندازی مرکز داده انجام و یا در دست اقدام است، ادامه داد: با توجه به همجواری پیام به پایتخت و به دنبال توسعه زیرساخت‌های خوبی که در این منطقه شاهد هستیم، پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح که تحقق این مهم نیز امروز در حال اجرایی شدن است.

انصاری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه پیام، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌ها به این سمت است که این منطقه با سرعت بیشتری به نقطه مطلوب و هدفگذاری شده برسد، چرا که توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، اثر مثبتی در سطح کلان در حوزه اقتصاد دیجیتال به همراه خواهد داشت.  

انصاری در ادامه به موضوع برق به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات سرمایه‌گذاران مرکز داده اشاره کرد و گفت: در تابستان سال گذشته با همراهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، به جز در یک الی ۲ مورد قطعی برق در مرکز داده پیام شاهد نبودیم.

همچنین مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نیز در ادامه این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای استقرار شرکت‌ها در قطب مرکز داده پیام عنوان کرد: طی دو سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع هم اکنون ۱۶ واحد در قطب  مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند.

قنبرپور همچنین با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها برای ارایه خدمات به شرکت‌های مرکز داده پیام از فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در پیام خبر داد و افزود: با فعال شدن این نیروگاه‌ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

شرکت ارتباطات زیرساخت هم برای تحقق این امر مهم در سال ۱۴۰۲ با هدف ایجاد ظرفیت‌های جدید در بخش ترانزیت ارتباطات و پیاده‌سازی دیپلماسی تجاری خود، حضور موثری در عرصه‌های بین الملل داشت.

به گونه‌ای که توسعه ظرفیت ترانزیت بین الملل به میزان حدود ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه و رشد ۱۰۰ درصدی فروش سرویس MPLS بین الملل از جمله دستاوردهای این شرکت در سال گذشته بوده است. در این زمینه حضور در کریدورهای بین المللی، مذاکره با china telecom جهت فعال سازی کریدور BRI و مذاکره با کشورهای ترکمنستان و قزاقستان با هدف فعال‌سازی کریدور ترانزیتی آسیا میانه - اروپا از مسیر ایران از جمله اقدامات مهم شرکت در این زمینه است.

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • سپاهان نزدیک‌تر از همیشه به جام قهرمانی
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • ریزش سنگ در محور سرچشمه/ رانندگان احتیاط کنند